Bitcoin Surged Meer dan $36.600 Gebied – Stieren om de vooringenomenheid voort te zetten?

Bitcoin is impulsief en niet-vluchtig geworden na het stuiteren van $32.500 naar $33.200 ondersteuning.

Bitcoin heeft het psychologische weerstandsniveau van $36.600 overschreden. Stieren om verder te gaan met de bullish bias in het proces? Wat zeggen de grafieken en technische indicatoren? Lees verder om meer inzicht te krijgen in de huidige BTC/USD Technische Analyse.

14 januari 2020, | AtoZ Markets – Bitcoin steeg vandaagochtend tijdens de Aziatische sessie tegen de Amerikaanse dollar. Echter, Bitcoin creëert geschiedenis, en individuen waar dat nodig is. De BTC heeft een breed scala aan investeerders aangetrokken, variërend van particuliere beleggers tot organisaties, en nu zelfs bedrijven. Bitcoin kan mogelijk de wereld veranderen, en gezien de beperkte voorraad, zijn speculanten aan het klauteren voor een deel van de actie voor één hele munt, omdat het voor de meesten veel te kostbaar is.

Bovendien handelt Bitcoin momenteel in een gebied van ongeveer $37.400 en probeert het hogerop te komen. Na het breken van meer dan $32.500 tot $33.200 gebied, duwden de stieren de prijs impulsief omhoog en raakten ze een recordhoogte van $42.000. Volgens de huidige koersactie kan BTC de neerwaartse kant van de koers weer volgen voordat het de komende dagen de stijgende trend verder doorzet.

Bitcoin schommelde over toen het een enorme hoeveelheid investeerders aantrok.

Bitcoin handelt momenteel in ongeveer $37.400 gebied en probeert de keerzijde van het verhaal te achterhalen. Bovendien brak de prijs ook boven het dynamische niveau van 20 EMA op de intraday-grafiek.

Volgens de 4-uursgrafiek schommelde Bitcoin over en handelde het momenteel rond de $37.400. Volgens de huidige koersactie kunnen de stieren zich in de komende dagen herstellen in de richting van $36.600 tot $36.200 gebied als de prijs terugkeert en opwaarts stuitert met een impulsieve bullish kaars.

Bovendien is het dynamische niveau van 20 EMA momenteel onder de prijs. Het kan de prijs omhoog duwen als sterke steun in het proces. Ook de MACD lijnen zijn momenteel in de buurt van het 0.00 niveau en hadden een bullish crossover. Het geeft aan dat de stieren de komende dagen de bullish pressure nog verder kunnen opvoeren.

BTC kan de bullish trend voortzetten

Volgens de daggrafiek schoot Bitcoin over toen de stieren optimistisch waren. Volgens het huidige scenario, als de koers een bullish close kan hebben boven de high van de laatste dagelijkse kaars, kunnen de stieren de koers omhoog duwen naar $41.500 tot $42.000 gebied als eerste koersdoel. Het tweede koersdoel zal $44.600 tot $45.000 gebied zijn als de koers in het proces boven de $41.500 tot $42.000 gebied kan breken. Integendeel, als de koers opwaarts gaat en het gebied van $41.500 tot $42.000 met een impulsieve bearish kaars sluit, kunnen de beren de komende dagen weer in een stroomversnelling komen en terugvallen naar $33.200 tot $32.500 gebied.

Bitcoin Surged Meer dan $36.600 gebied – Bulls to Continue the Bias?

Bovendien ligt het dynamische niveau van 20 EMA momenteel onder de prijs. Samen met de Bollinger Bands middenband. Het dynamische niveau kan dus een sterke ondersteuning zijn om de prijs op te drijven. Bovendien kan de Bollinger Bands middenband werken als een samenvloeiing van het dynamische niveau in het proces. Echter, de bovenste band van de Bollinger Bands bevindt zich momenteel boven de prijs, wat de komende dagen als een sterke weerstand kan werken.

Tot slot, na het terugtrekken naar $33.200 tot $32.500 supportniveau, had Bitcoin een dagelijkse impulsieve bullish candle close. Het geeft aan dat BTC de bullish trend de komende dagen verder zou kunnen doorzetten.