ETHEREUM KAN SNART RALLY OPP TIL 180% MOT BTC SOM STYRKE FJELL

  • Ethereum og Bitcoin har begge sett betydelige fall mot sine USD-handelspar i dag
  • Dette skjedde etter at referansekryptovalutaen løp til heltidshøyder og sendte en avvisning på dette nivået, og pekte på underliggende svakhet blant okser
  • ETHs BTC-handelspar har imidlertid holdt seg stabilt, ettersom de to digitale eiendelene beveget seg lavere i tandem
  • Dette er en positiv ting for Ethereum, ettersom en analytiker bemerker at ETH / BTCs nåværende styrke indikerer at dette handelsparet kan øke hele 180%

Dette vil naturligvis også ha alvorlige implikasjoner for Ethereums USD-handelspar – og favoriserer okser
Ethereum og det samlede kryptomarkedet har blitt fanget i en intens volatilitet som for sent, noe som først og fremst har oppstått på grunn av Bitcoins manglende evne til å bryte over den øvre regionen på $ 19.000.

Salgspresset som ble plassert på hele markedet over natten, oppstod etter at Bitcoin gjorde et nytt forsøk på å sette nye heltidshøyder, med referansekrypto som falt så lavt som $ 18 200 før de fant betydelig støtte.

Dette sendte en sjokkbølge gjennom hele markedet, med ETH stupte inn i den øvre $ 500-regionen etter å ha navigert inn i midten av $ 600-regionen.

En næringsdrivende forventer fortsatt at ETH vil se noen alvorlige oppside på kort sikt, spesielt mot sitt Bitcoin-handelspar.

ETHEREUM-STRIDER FOR Å FÅ MOMENTUM SOM BITCOIN NUKES NEDRE

I skrivende stund handler Ethereum i underkant av 5% til den nåværende prisen på $ 589.

Dette markerer en bemerkelsesverdig nedgang fra de nylige toppene på nesten $ 640 som ble satt under varmen fra gårsdagens markedsoppgang.

Salgspresset som tvang ETH til under $ 600 kom utelukkende på grunn av Bitcoins avvisning på $ 19 800 høyder. BTC stupte så lavt som $ 18 200 før de fant noen seriøs kjøpsstøtte.

HANDELSKRAV ETER ER Sannsynlig å EKSPLODERE I VERDI MOT BITCOIN

Det er ingen hemmelighet at Ethereum har vært litt dårligere enn Bitcoin i løpet av den siste opptreningen, med kryptoen fremdeles nede over 50% fra alle tiders høyder.

Når det er sagt, forventer en næringsdrivende at tidevannet vil skifte tilbake til ETHs gunst på kort sikt. Han postulerer at det snart kan øke med så mye som 90-180% mot BTC på grunn av at det gjenvinner sin 200-dagers EMA, bryter en sentral trendlinje og tester etterspørsel.

“ETH | BTC: Imo ETH Daily setter opp ganske pent for en bullish fremtid. 200EMA gjenvunnet, større TL ødelagt og testet på nytt, bullish Kumo Twist, etterspørselstestet. Gi denne bullish energien til ukentlig og bryt 200 W EMA og imo, vi er gode for 90-180% gevinst mot BTC. “

Så lenge Ethereum kan holde opp mot Bitcoin i dollar i løpet av de nærmeste dagene, vil denne styrken forbli gyldig.